Keep your smile bright, fresh, and protected.

LANGVARIG** LINDRING I OPPTIL ÅTTE UKER

Med klinisk dokumentert PRO-ARGIN-teknologi som tannleger anbefaler til sine pasienter for å gi smertelindring ved ising.

Sensitiv teknologi anbefalt av norske tannleger

Hvorfor bruke Colgate Sensitive Instant* Relief?

Med dens unike PRO-ARGIN-teknologi gir Colgate Sensitive Instant* Relief-tannkrem en løsning som er klinisk dokumentert å gi smertelindring ved ising.

 

Hvordan fungerer Colgate Sensitive Instant* Relief?

Blottlagte dentinkanaler er kilden til tannsmerte – vår PRO-ARGIN-teknologi blokkerer disse kanalene for å gi umiddelbar smertelindring ved ising*.

PRO-ARGIN består av arginin, en aminosyre som forekommer naturlig i spytt, og kalsium, fra kalsiumkarbonat. Ved fysiologisk pH jobber de sammen om å lage en sammensetning med positiv ladning, som bindes til den negativt ladede dentinoverflaten som en magnet. Resultatet er et kalsiumrikt lag på tannens cervikalområde, som lukker og forsegler de åpne dentinkanalene.

En beskyttende barriere opparbeides over tid, som fungerer som en forsegling og forhindrer tilbakevendende ising**, selv etter eksponering for aminosyrer. Dette beskyttende laget opparbeides hver gang tannkremen brukes, og garanterer langvarig** lindring av ising i tennene.

 

Oppnå umiddelbar lindring og pågående forebygging med Colgate Sensitive Instant* Relief

● For umiddelbar lindring, påfør tannkremen direkte på tannen med fingertuppen, og masser forsiktig i ett minutt opptil to   ganger daglig. For barn mellom seks og tolv år: én gang i uken eller mindre.

● For langvarig lindring, påfør tannkremen forsiktig med tannbørsten, og pass på å børste alle de sensitive områdene i munnen.

● En god munnhelserutine er viktig for forebygging av ising i tennene. Puss tennene to ganger daglig, bruk tanntråd og gå til kontroll hos tannlegen hver 6. måned.

 

*For umiddelbar lindring, påfør tannkremen direkte på tannen med fingertuppen, og masser forsiktig i ett minutt opptil to ganger daglig. For barn mellom seks og tolv år: én gang i uken eller mindre.

**Ved kontinuerlig bruk to ganger daglig.  For langvarig lindring, påfør tannkremen forsiktig med tannbørsten, og pass på å børste alle de sensitive områdene i munnen.