Beskytt smilet ditt med Colgate Total Tannkrem

Colgate Total

Colgate total

Karies

Plakk

Tannkjøtt

Emalje

Tannstein

Ising i tennene

Hvitere tenner

Frisk pust

Colgate total banner

Det er lettere å beskytte smilet ditt med hjelp fra Colgate Total tannkrem som gir sterkere* 24-timers beskyttelse for hele munnen din. Total tannkrem gir fordeler for 8 av de vanligste aspektene innen munnhygiene.

*Overlegen bakteriell reduksjon på tenner, tunge, kinn og tannkjøtt vs ikke-antibakteriell fluorid tannpasta ved 2x fortsatt bruk etter 4 uker.

 • Hvorfor er det viktig å holde bakteriell plakk under kontroll?

  Det er viktig å holde bakteriell plakk under kontroll fordi plakk er hovedårsaken til problemer med munnhelsen. Det kan føre til hull, tannkjøttsykdommer, dårlig ånde og til og med tap av tenner hvis du ikke håndterer det effektivt. For å holde det under kontroll er det viktig å praktisere god munnhygiene, inkludert å pusse tennene to ganger daglig med en effektiv antibakteriell tannkrem, bruk av tanntråd og gå til tannlegen for regelmessige kontroller.

 • Hvorfor er Colgate Total annerledes?

  Colgate Total tilbyr 8 fantastiske fordeler for hele munnen din for å gi opptil 24 timer med aktiv beskyttelse*. De 8 fordelene har til og med blitt bevist i minst seks publiserte kliniske studier. De dokumenterte fordelene inkluderer plakkontroll, reduksjon av gingivitt, reduksjon av tannstein, frisk pust, emaljebeskyttelse, reduksjon av ising i tennene, hvitere tenner og beskyttelse mot tannråte. Resultatene av disse kliniske studiene viser hvordan Colgate Total tilbyr overlegen plakkontroll når du pusser tennene to ganger om dagen.

  *Fortsatt bruk 2x om dagen etter 6 måneder.

 • Hvordan fungerer Colgate Total formelen?

  Colgate Total formelen med dobbel sink pluss argininformel og aminoskum har en effektiv antibakteriell effekt. Det fungerer på disse tre måtene: det trenger inn i bakterieplakket, bryter det ned for å gjøre det lettere å fjerne, og hindrer det i å komme tilbake. Resultatet er 24-timers beskyttelse for hele munnen*.

  *Fortsatt bruk 2x om dagen etter 6 måneder.