Kjemper for en sunn planet gjennom åpenhet

BÆREKRAFTIG

Vi kjemper for en
sunn planet gjennom
åpenhet

For å beskytte deg og planeten er det nødvendig med nyskapende tiltak

I dag er vi mer bevisste enn noensinne på planeten vår og behovet for å leve et sunt liv. Vårt engasjement for miljøansvar og menneskers velvære gir oss nyskapning innen bærekraftig emballasje, produktlevering og bruk av sikre ingredienser. Vi går til og med et skritt videre og jobber for en global reduksjon av bruk av vann og plastavfall.

recyclable toothpaste tube

Den første resirkulerbare tannkremtuben av sitt slag

 

Lær mer

Åpenhet i aksjon

Vi er åpne om hva hvert Colgate produkt inneholder. Fra formulaene være til ingrediensene vi bruker, og hvordan vi leverer dem til deg. Jo mer du vet, jo tryggere vil du være på å ta med Colgate hjem til familien din.

Vegansk

Vegansk

De fleste av produktene våre er veganske og inneholder ikke ingredienser fra dyr, animalske biprodukter eller prosesseringshjelpemidler.

Glutenfri

Glutenfri

Våre produkter er fri for gluten som finnes i hvete, rug og bygg.

 

 

Sukkerfri

Sukkerfri

Vi tilfører ikke sukker i produktene våre. Vi bruker sukkererstatninger eller kunstige og naturlige søtningsmidler for å forbedre smaken.

Ansvarlig laget

Ansvarlig laget

Vi beskytter også folket og planeten. Våre produksjonsanlegg er trygge arbeidsområder for teamene våre over hele verden. Og vi gjør store fremskritt med energi og vanneffektivitet på vår vei mot å bli et nullavfallsselskap.

Lær mer

Hver ingrediens vi bruker er trygg for deg og din familie

VÅRE INGREDIENSER

Hver ingrediens vi bruker er
trygg for deg og din familie

 

Lær mer