Forkjemper   sunne smil

TILGJENGELIG MUNNPLEIE

Forkjemper for
sunne smil

Sunne smil kommer fra omsorg

Tenk om alle hadde den veiledningen de trenger for å holde smilet sitt sunt. Da kunne vi eliminert mange problemer med munnhelsen som er mulig å forebygge og behandle. Dette er vår visjon, og for å nå den, løfter vi standarden innen munnhelse med produktløsninger og skaper sunne vanebyggende læringsmuligheter som er enkle å gjennomføre.

Vi jobber mot en fremtid med null hull

Fra å lære to milliarder barn sunne munnpleievaner innen 2025, til å gi tilgang til god munnhygiene, sørger Colgates initiativ for at vi fortsetter å gjøre munnhygiene tilgjengelig for alle.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 MILLARDER HVITE SMIL

Colgate BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES®

I nesten 30 år har Colgates BRIGHT SMILES, BRIGHT FUTURES programmet gitt barn over hele verden gratis tannhelseundersøkelser og undervisning i munnhelse for å bidra til å skape et liv av sunne vaner. Med din støtte har vi berørt livene til over en milliard barn. Nå er målet vårt å nå to milliarder innen 2025.

Finne ut mer

 

Vi gjør munnpleie enklere og mer tilgjengelig

Vi forplikter oss til å gjøre kvalitetsprodukter og utdanning innen munnhelse lett tilgjengelig for flere og flere mennesker over hele verden. Vi ønsker at enhver person, uavhengig av behov eller omstendigheter, skal være fullt utstyrt med den informasjonen og de verktøyene de trenger for å forbedre sin munnhelse hver dag.

Colgate munnpleiesenter

Colgate munnpleiesenter

Har du spørsmål om munnhelse? Vi har svarene! Besøk vårt Oral Care Center, som er regelmessig oppdatert, for å finne nyttige artikler og videoer. Vi vil holde deg oppdatert på de siste anbefalingene innen tannregulering, fyllinger, visdomstenner med mer, slik at du kan beskytte deg mot munnhelseproblemer i alle deler av livet.
 

Besøk Oral Care Center

Bærekraftige tannpleieprodukter

BÆREKRAFTIG

Gjennom åpenhet kjemper vi for en sunn planet

 

Lær mer