Forkjemper   sunne smil

TILGJENGELIG MUNNPLEIE

Forkjemper
sunne smil

Sunne smil kommer fra omsorg

Tenk om alle hadde all veiledning de trenger for å holde smilet sunt. Vi kunne eliminere så mange munn helseproblemer som kan forebygges og behandles. Det er vår visjon, og for å nå den, løfter vi munnhelsestandarder med produktløsninger og skaper sunne vanebyggende læringsmuligheter som er enkle å gjøre.

Vi jobber mot en fremtid med null hull

Fra å lære to milliarder barn sunne munnpleievaner innen 2025, til å gi tilgang til god munnhygiene, sørger Colgate-initiativ for at vi fortsetter å gjøre munnhygien tilgjengelig.

Colgate Bright Smiles Bright Futures

2 MILLARDER HVITE SMIL

Colgate BRIGHT SMILES,
BRIGHT FUTURES®

I nesten 30 år har Colgate BRIGHT SMILES, BRIGHT FUTURES®-programmet gitt barn over hele verden gratis tannundersøkelser og munn helseundervisning for å bidra til å bygge en levetid på sunne vaner. Med din støtte har vi berørt livene til over en milliard barn. Nå er målet vårt å nå to milliarder innen 2025.

Finne ut mer

 

Vi gjør munnpleie enklere og mer tilgjengelig

Vi er forpliktet til å gjøre kvalitetsprodukter og utdanning av munn helse lett tilgjengelig for flere og flere mennesker over hele verden. Vi ønsker at hver person, uavhengig av behov eller omstendigheter, skal være fullt utstyrt med informasjon og verktøy de trenger for å forbedre munnhelsen hver dag.

Colgate munnpleiesenter

Colgate munnpleiesenter

Har du spørsmål om munn helse? Vi har svar! Besøk vårt regelmessig oppdaterte Oral Care Center-nettsted for å finne nyttige artikler og videoer. Vi vil holde deg oppdatert på de siste anbefalingene for tannregulering, fyllinger, visdomstenner og mer, slik at du kan beskytte deg mot munnhelseproblemer i alle ledd og i alle aldre.
 

Besøk Oral Care Center

Bærekraftige tannpleieprodukter

BÆREKRAFTIG

Kjemper for en sunn planet gjennom åpenhet

 

Lær mer