Gnistende optimisme hos alle, hver dag

Vårt oppdrag

Gnistrende optimisme
hos alle, hver dag

Vi mener at alle fortjener en fremtid til å smile av

Ved å kjempe for optimisme, prøver vi å skape en sunnere planet og sunnere smil for alle.

Optimismens kraft

Det er ikke alltid lett å være optimist, men når du tar det valget, kan det være en kraftig endring i livet ditt. Vi deler historier fra ekte mennesker som har funnet mot til å smile og fortsette å gjøre det som trengs for å gjøre verden til et bedre sted. Vi håper de inspirerer deg til å gjøre det samme!

Vi gir alle muligheten til å mestre god munnhelse

Alle har rett til et lyst, problemfritt smil. Derfor er vi forpliktet til å heve standarden for munnhelsetjenester overalt. Enten det er å bygge sunne vaner som barn eller å lære noe nytt fra ekspertene, er vi her for å gi din munnhelse et løft.

Gjør munnhelse mer tilgjengelig

Vi har vært banebrytende for dristige initiativer over hele verden som gir folk tilgang til informasjon om munnhelse og ressurser, slik at de kan gjøre et frisk smil til en prioritet.

Se hva vi gjør

En lysere fremtid for planeten vår

Vi leter hele tiden etter bedre og mer bærekraftige måter å lage våre produkter og emballasje på, inkludert å finne muligheter til å bruke mindre plast, mindre vann og så lite avfall som mulig. Tross alt er en sunn planet noe vi alle kan smile for.

Lære mer

Å vite hva du får

Vi er helt åpne om innholdet i produktene våre, noe som betyr at du enkelt kan gjennomgå våre veganske formuleringer og fantastiske ingredienser, samt se hva vår bærekraftige emballasje består av.

Lære mer

Dental experts

MØT VÅRE EKSPERTER

Det trengs et team for å holde deg smilende

Fra tiltakene vi tar til produktene vi produserer, sørger vår ekspertgruppe av "smile-makers" alltid for å gi deg det aller beste.

 

Bli kjent med teamet vårt