Gnistende optimisme hos alle, hver dag

Vårt oppdrag

Gnistende optimisme
hos alle, hver dag

Vi tror alle fortjener en fremtid å smile av

Forkjemper optimisme betyr at vi er opptatt av å skape en sunnere planet og vi jobber hver dag for å skape sunne smil for alle.

Kraften til optimisme

Det er ikke alltid lett å være optimist, men når du tar det valget, kan det være en kraftig endring i livet ditt. Vi deler historier fra ekte mennesker som har funnet mot til å smile og fortsette å gjøre det som trengs for å gjøre verden til et bedre sted. Vi håper de inspirerer deg til å gjøre det samme!

Vi gir alle muligheten til å mestre sin munnhelse

Alle har rett til et lyst, problemfritt smil. Derfor er vi forpliktet til å heve standarder for munnhelse-tjenester overalt. Enten det er å bygge sunne nye vaner som barn eller å lære noe nytt fra ekspertene, vi er her for å gi munnhelse et løft.

Gjør munnhelse-hjelp lett tilgjengelig

Vi har vært banebrytende for dristige initiativer over hele verden som gir folk tilgang til muntlig helseinformasjon og ressurser, slik at de kan gi sitt beste smil.

Se hva vi gjør

En lysere fremtid for planeten vår

Vi ser kontinuerlig etter bedre og mer bærekraftige måter å lage våre produkter og emballasje på, inkludert å finne muligheter for å bruke mindre plast, mindre vann og så lite avfall som mulig. Tross alt er en sunn planet noe vi alle kan smile for.

Lære mer

Å vite hva du får

Fra veganske formler og eksepsjonelle ingredienser til det vi bruker i vår bærekraftige emballasje, vi er gjennomsiktige om produktene du tar med deg hjemme.

Lære mer

Dental experts

MØT VÅRE EKSPERTER

Det trengs et team for å holde deg smilende

Fra handlingen til produktene vi lager, sørger teamet vårt av ekspert ‘smile-makers’ for at du får det aller beste.

 

Bli kjent med teamet vårt