Blokkerer ising i tennene øyeblikkelig*

Colgate® Sensitive
Instant Relief

Utforsk produkter

Colgate total

Øyeblikkelig* og langvarig** lindring av ising

Reparerer sensitive områder av tennene**

Klinisk bevist

Colgate Sensitive

Hvis du leter etter en tannkrem som hjelper mot ising i tennene, prøv Colgate® Sensitive Instant Relief-serien. Den er utviklet med Pro-Argin teknologi, som lukker utsatte dentinkanaler som forårsaker ising i tennene. Dette blokkerer smerte fra ising umiddelbart*, og gir deg den lindringen du leter etter.

Våre Sensitive produkter inkluderer også tannkremer som reparerer sensitive områder av tennene dine** samtidig som de bygger et beskyttende lag for å forhindre at plakk kommer tilbake**. Nå kan du nyte din favorittmat og -drikke uten å bekymre deg for ising.

*For umiddelbar lindring, påfør direkte på tannen som iser med en fingertupp og masser forsiktig i 1 minutt opptil to ganger om dagen, og for barn 6-12 år en gang i uken eller sjeldnere.

**Reparerer områder på tennene som iser ved fortsatt bruk 2x per dag. For varig lindring, påfør på en myk tannbørste, og pass på å pusse alle tennene og områder som iser godt.

Oppdag vårt utvalg av Colgate® Sensitive Tannkrem

Inscrivez-vous et souriez

Ønsker du flere munnpleietips sendt direkte til din innboks?

Registrer deg nå

 • Hva brukes arginin til i en tannkrem mot ising i tennene?

  Arginin er en ingrediens som danner et beskyttende lag over eksponert dentin, og bidrar til å redusere ising. Det beskyttende laget virker ved å blokkere ytre stimuli som varm, kald eller søt mat og drikke fra å nå dentinkanalene, og hjelper deg med å unngå ubehag.

 • Hvor ofte bør jeg bruke Colgate® Sensitive Instant Relief Tannkrem?

  Vi anbefaler at du bruker tannkremen to ganger daglig, og for langvarig lindring av ising i tennene bør du følge råd fra tannlegen.

 • Hva bør jeg unngå når jeg bruker Colgate® Sensitive Instant Relief?

  Når du bruker denne tannkremen, er det lurt å prøve å unngå ting som kan påvirke hvordan tannkremen virker og som kan øke isingen i tennene. Disse inkluderer sure matvarer og drikker som appelsin- og sitronsaft. Du bør også bruke en myk tannbørste og unngå tannbørster med harde børstehår, da de kan slite på tannemaljen din.

  Ikke glem å konsultere tannlegen din for en personlig plan for tannpuss og stell av tennene dine.