OW FAQ Accordion

Ofte Stilte Spørsmål

 • Hvorfor skulle jeg ønske meg hvitere tenner?

  GENERELT

  Det er mange grunner til å ønske seg hvitere tenner, for eksempel:

  Å ha et flott smil øker selvtilitten og selvfølelsen.

  Det får deg til å se yngre ut.

  Til en spesiell anledning som for eksempel et bryllup, jobbintervju eller ferie.

  For å gjøre et positivt førsteinntrykk på andre.

  For å reversere år med daglig misfarging.

 • Hvordan bevarer jeg tennene hvite?

  GENERELT

  Over tid vil eksponering for mat, drikke (spesielt kaffe, te, cola og rødvin) og tobakk gradvis gjøre de hvite tennene dine gulere. Heldigvis er det noen enkle trinn som hjelper deg å bevare hvitheten:

  Forsett å bruke Max White One til å fjerne misfarging på overflaten og hindre at tennene blir gule.

  Puss med Max White One 360 tannbørste og skyll med Max White One munnskyll for å holde tennene hvite lenger.

  Bruk et sugerør til drikke som fører til misfarging, som kaffe, te, cola og rødvin.

  Bruk leppestift med sterk farge – spesielt rosa. Det vil få tennene til å fremstå som hvitere. Unngå oransje og brune nyanser.

 • Hvor ofte bør jeg bruke Colgate® Max White One tannkrem?

  GENERELT

  For best mulig resultat bør du pusse i to minutter, tre ganger om dagen. Kontinuerlig bruk vil holde tennene hvite lenger. I tillegg til å gi hvitere tenner, bekjemper Colgate® Max White One tannkrem karies, den gir friskere pust og bidrar til å redusere plakk ved regelmessig bruk.

 • Hvordan fungerer Colgate® Max White Expert White?

  TANNKREM

  De fleste whitening tannkremer er beregnet til å fjerne misfarging på overflaten av tennene, men Colgate® Max White Expert White tannkrem inneholder en profesjonell whitening ingrediens som er klinisk bevist å komme til og fjerne dyptliggende misfarging. I tillegg til å fjerne dyptliggende misfarging, fjerner formelen effektivt misfarging på overflaten og hindrer ny misfarging. Colgate® Max White Expert White tannkrem gir deg hvitere tenner på fem dager.

 • Hvordan får jeg best mulig resultat?

  TANNKREM

  For best mulig resultat bør Colgate® Max White Expert White tannkrem brukes som en del av den daglige tannpleien og som anvist på pakningen. I tillegg til å gi hvitere tenner, bekjemper Colgate® Max White Expert White tannkrem karies, den gir friskere pust og bidrar til å redusere plakk ved regelmessig bruk.

 • Hvor ofte bør jeg bruke Colgate® Max White Expert White?

  TANNKREM

  Colgate® Max White Expert White tannkrem er utviklet til daglig bruk og kan benyttes som en del av den daglige tannpleien, som anvist på pakningen.

 • Hvordan bruker jeg Colgate® Max White tannbørste med innebygd whitening penn?

  TANNBØRSTE OG INNEBYGD WHITENING PENN

  Puss-> Puss som normalt med den vanlige tannkremen din. Colgate® Max White tannbørste er spesielt utviklet med polerende børstehår og lameller, som bidrar til å fjerne misfarging på overflaten.

  Bruk-> Drei på bunnen av whitening pennen og påfør gelen. Det tar bare noen sekunder å påføre den på tennene, og den holder seg der. Ingen venting, ingen skylling. Bare la gelen oppløses naturlig på tennene. Anbefalt mengde: To klikk med gel til tennene oppe og to klikk til tennene nede i munnen.

  Ferdig.™ -> Oppbevar pennen inni tannbørsten.

 • Når begynner gelen å virke?

  TANNBØRSTE OG INNEBYGD WHITENING PENN

  Colgate® Max White tannbørste og innebygd whitening penn har en unik formel som holder seg på tennene og begynner å virke med en gang.

 • Kommer jeg til å merke gelen fra Colgate® Max White tannbørste og innebygd whitening penn når jeg har den på tennene?

  TANNBØRSTE OG INNEBYGD WHITENING PENN

  Når du har brukt Colgate® Max White tannbørste og innebygd whitening penn kommer du til å føle en tynn gel-film på tennene i noen minutter til den naturlig begynner å løse seg opp i munnen. Igjen – det er ikke nødvendig å vente eller skylle.

 • Hvor bør jeg oppbevare Colgate® Max White tannbørste og whitening penn? Må jeg rengjøre den før jeg oppbevarer den?

  TANNBØRSTE OG INNEBYGD WHITENING PENN

  Oppbevar alltid pennen inni håndtaket på tannbørsten. Før du setter den inn i håndtaket, rengjør du pennen ved å tørke bort overskytende gel og fuktighet fra tuppen. Ikke bruk vann. Pennen kommer med en hette som skal kastes etter at emballasjen åpnes første gang.

 • Hvor lenge varer whitening-gelen i pennen?

  TANNBØRSTE OG INNEBYGD WHITENING PENN

  Gelen kan vare i alt fra to til seks uker, avhengig av individuell bruk. Uansett anbefaler vi at du bytter tannbørste og whitening penn hver tredje måned.

 • Er det trygt å bruke Colgate® Max White tannbørste og whitening penn hver dag?

  TANNBØRSTE OG INNEBYGD WHITENING PENN

  Ja. Colgate® Max White tannbørste er spesielt utviklet for å fjerne misfarging på overflaten, og den innebygde whitening pennen inneholder hydrogenperoksid som på en trygg måte gjør tennene hvite i dybden. Produktet er trygt å bruke daglig når det brukes som anvist.

 • Kan jeg oppleve ising i tennene og ubehag i tannkjøttet?

  TANNBØRSTE OG INNEBYGD WHITENING PENN

  Enkelte opplever ising i tennene og ubehag i tannkjøttet når de bruker whitening produkter. Dette ubehaget er midlertidig og ikke skadelig. Hvis du opplever mer enn mild ising i tennene, må du slutte å bruke produktet og ta kontakt med tannlege.