closing navigation symbol
Menu

PRODUKTSORTIMENT Disse produktene holder huden din sunn

alt=
alt=

Utforsk produktene

Sanex Dermo Protector

Sanex Dermo Protector

SKÅNSOM PLEIE FOR NORMAL HUD

Til og med normal hud trenger daglig pleie for å holde seg sunn. Den har en naturlig beskyttende barriere som kan skades av sterke såper, skrubber og springvann. Sanex Dermo Protector dusjsåpe respekterer din huds naturlige barriere og tilfører huden det nødvendige den trenger for å holde seg sunn: fuktighet, beskyttelse og pH balanse. Godkjent av dermatologer.

Sanex Dermo Sensitive

Sanex Dermo Sensitive

MILD PLEIE OG BESKYTTELSE FOR SENSITIV HUD

Sensitiv hud trenger litt ekstra pleie for å holde seg sunn. Sanex Dermo Sensitive dusjsåpe har blitt spesielt utviklet for sensitiv hud. Ved å respekterer hudens pH balanse, etterlater den huden komfortabel, beskyttet og fuktet. Såpen inneholder laktoserum, en ingrediens rik på melkeproteiner. Godkjent av dermatologer.

Sanex Dermo Pro Hydrate

Sanex Dermo Pro Hydrate

FUKTIGHET FOR TØRR HUD

Tørr hud mangler fuktighet, noe som gjør den mer utsatt for irritasjon. Sanex Dermo Pro Hydrate har en unik formel som inneholder fuktighetsgivere, som forekommer naturlig i huden, og som gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsnivåer og respekterer hudens egen beskyttelse. Sanex Dermo Pro Hydrate tilfører huden fuktighet, den beskytter og den balanserer din tørre hud for å holde den sunn og fuktig. Godkjent av dermatologer.

Sanex Men Dermo Hydrating

Sanex Men Dermo Hydrating

EKSTRA FUKTIGHET, SPESIELT FOR MENN

Spesielt utviklet for menn. Sanex Men Dermo Hydrating dusjsåpe bevarer din huds naturlige fuktighetsbalanse og gir deg en ren og frisk følelse etter bruk. Egnet for kropp, ansikt og hår, for en rask og allsidig vask som respekterer din huds naturlige beskyttende barriere. Godkjent av dermatologer.

Sanex Hygiene Protector

Sanex Hygiene Protector

HYGIENISK HÅNDSÅPE SOM RESPEKTERER HUDEN DIN

Sanex Hygiene Protector håndsåpe fjerner bakterier naturlig, samtidig som den respekterer huden din. Den inneholder en naturlig antibakteriell ingrediens, sammen med det essensielle din hud trenger; fukt, beskyttelse og pH balanse - for å pleie dine hender hver gang den brukes.

Sanex Hygiene Moisturising

Sanex Hygiene Moisturising

FUKTIGHETSGIVENDE HÅNDSÅPE MED ANTIBAKTERIELL VIRKNING

Sanex Hygiene Moisturising håndsåpe fjerner bakterier naturlig, samtidig som den respekterer huden. Den inneholder en naturlig antibakteriell ingrediens, sammen med det essensielle din hud trenger; fukt, beskyttelse og pH balanse - for å pleie dine hender hver gang den brukes.

Sanex Intimvask

Sanex Intimvask

Sanex Intimvask er en hypoallergenisk, såpefri og parabenfri intimvask som gir deg en frisk, beskyttet og behagelig følelse hele dagen. Intimvasken har samme pH som den fysiologiske pHen i underlivet og hjelper å motvirke kløe og irritasjoner.

Hvorfor bruke en intimvask? Huden i intimområdet er tynn og følsom sammenlignet med huden på resten av kroppen. Huden i den indre intime sone er stort sett slimhinner har en lavere pH verdi på ca 3,8-4,5 - som er lavere enn huden ellers (4,5-5,5). En vanlig dusjsåpe er tilpasset hudens pH og er dermed for høy for intimsonen.

I tillegg finnes en rekke gode bakterier i intimområdet som krever en viss pH balanse. Om pH balansen er feil over lenger tid kan det oppstå ubehagelige plager som utflod, lukt, kløe eller rødhet. Ved bruk av et produkt med lav pH hjelper man å holde riktig balanse i underlivet.

Sanex Dermo Extra Control

Sanex Dermo Extra Control

48T BESKYTTELSE MED MIKROTALKUM

Hektiske liv krever ekstra beskyttelse. Sanex Dermo Extra Control gir deg en effektiv beskyttelse mot svette. Dens spesielle formel med mikrotalkum kontrollerer fukt og lukt i 48 timer. Sanex Dermo Extra Control respekterer din huds pH balanse og opprettholder den naturlige bakteriefloraen i armhulen - som etterlater huden din frisk, tørr og beskyttet. Godkjent av dermatologer.

Sanex Dermo Sensitive

Sanex Dermo Sensitive

MILD BESKYTTELSE FOR SENSITIV HUD

Sensitive armhuler har behov for litt ekstra beskyttelse for å holde seg tørr, sunn og beskyttet mot irritasjon. Sanex Dermo Sensitive har en skånsom, men effektiv formel som inneholder laktoserum, en ingrediens rik på melkeproteiner, som gir skånsom pleie og beskyttelse av dette sarte område av huden din. Sanex Dermo Sensitive respekterer din huds pH balanse, og etterlater den frisk, tørr og komfortabel, samtidig som den bevarer den sunne bakteriefloraen. Inneholder 0 % alkohol (*0 % etanol/etyl alkohol). Godkjent av dermatologer.

Sanex 7in1

Sanex 7in1

Hold deg beskyttet hele dagen med Sanex 7in1 roll-on. Deodoranten gir både effektivitet og pleie uten kompromiss! Deodoranten har 7 fordeler så du kan føle deg trygg: 48 timers beskyttelse, anti-hvite merker og gule flekker, frisk følelse, respekterer hudens pH, pleier huden, anti-irritasjon, og respekterer hudens bakterieflora.

Sanex Men Dermo Active Control

Sanex Men Dermo Active Control

AKTIV BESKYTTELSE SOM RESPEKTERER HUDEN DIN

Sanex Men Active Control regulerer hudens naturlige tilstand. Stimulert av hudens naturlige svetteprosess, vil denne formelen med aktivt pH nivå, gi 48 timers beskyttelse mot fukt og kroppslukt. Den har også blitt utviklet for å minimere risikoen for irritasjon. Din hud vil føles frisk og tørr hele dagen. Godkjent av dermatologer.