closing navigation symbol
Menu

OM SANEX Sunn hud for alle

alt=
alt=

Hjelper huden din å fungere naturlig, på beste måte

Huden din er utrolig. Den er kroppens største organ og den jobber veldig hardt. Når den er sunn, utfører den en rekke nødvendige funksjoner, fra temperaturkontroll til din følesans. Alt under ett, så gjør dette huden din til et utrolig organ som fortjener den aller beste pleien. For å sikre at huden holdes ren og sunn, sørg for at du bruker dusjsåpe, deodorant og fuktighetskrem som er mild mot og respekterer din huds pH.

Sanex har utført grundig forskning innen hudpleie i mer enn 30 år. Vi kan skilte med testfasiliteter av ypperste kvalitet, der Sanex’ laboratorium utvikler trygge og effektive nye produkter, og søker stadig etter de beste teknologiene for å holde hud sunn. Når det er mulig, bruker vi hud-identiske ingredienser og reduserer antallet av kjemiske ingredienser i hvert produkt, alltid med respekt for hudens naturlige beskyttelse.

Alt vi produserer, er designet for å hjelpe huden med å fungere på sin beste, naturlige måte ved å tilføre huden din det nødvendige den trenger for å holdes sunn.

Fuktgivning

Fuktgivning

Sanex produkter er utformet med en kombinasjon av fuktgivere, liknende de huden din naturlig inneholder. Disse har kapasiteten til å bevare den naturlige fuktigheten i huden din og tiltrekker vannmolekyler, for å holde huden din glatt, myk og fuktet.

pH balanse

pH balanse

Sanex forskning har bevist at naturlig, sunn hud har et pH-nivå på rundt 4.7. Når du dusjer i springvann eller med alkaliske eller pH-nøytrale produkter, vil hudens pH øke. Dette gjør det mulig for skadelige bakterier å utvikle seg. Det er derfor alle våre produkter er litt sure for å opprettholde hudens naturlige balanse.

Beskyttelse

Beskyttelse

Sanex produktene jobber med huden, og ikke bare hudens overflate. De leverer essensielle og aktive ingredienser som gir næring til din hud og styrker hudens naturlige beskyttende barriere, og gjør den mer resistent mot potensielt skadelige bakterier.

I tillegg til vår egen forskning, engasjerer vi tredjeparts-eksperter for å oppnå objektive anbefalinger. Vi har jevnlig kontakt med eksperter fra akademier, frivillige organisasjoner og det medisinske miljøet, for å holde oss i forkant av kunnskap og trender, og for å oppnå objektive anbefalinger.