Colgate når ut til barn i hele verden
med effekten av et sunt smil.

Colgate når ut til barn i hele verden med effekten av et sunt smil.

Over hele verden finnes det barn som ikke har tilgang til grunnleggende tannpleie. I tillegg mangler de kunnskapen om hvordan de kan ta vare på smilet sitt. Colgates globale program Bright Smiles, Bright Futures® når ut til barn i hele verden med gratis tannsjekk og informasjon om munnhygiene. Colgates arbeid med å bygge sunne, livslange vaner gir barn en gryende selvtillit og et grunnlag for suksess - det er effekten av et sunt smil.

Colgates globale rekkevidde

Colgate Bright Smiles, Bright Futures® er blant verdens mest vidtrekkende og vellykkede intitiativer innenfor barns munnhygiene. Gjennom langvarige samarbeid med myndigheter, skoler, og lokalsamfunn har Colgate Bright Smiles, Bright Futures® nådd mer enn en halv milliard barn og familier i over 80 land i hele verden.

 

Colgate når ut til barn i hele verden med effekten av et sunt smil.

Prisbelønt læreplan

Selve grunnmuren i Colgate Bright Smiles, Bright Futures® er programmets prisbelønte læreplan. Colgates læreplan er utviklet av globale eksperter på området og materialet gir blant annet veiledning i hvordan man vedlikeholder tennene sine og tannkjøttet sitt.