Oral and Dental Health Resourse Centre

Tannbørster for alle typer smil, designet med komfort og resultater i tankene.

Tannbørster

Trygge tannkremer og morsomme tannbørster for de minste.

Tannkrem for barn

Colgate Kids produkter gjør pussingen gøy og hjelper med å gjøre det til en rutine.

Tannbørster for barn

Alle smil er unike og krever forskjellig typer pleie. Colgate har en løsning for ethvert smil.

Søk etter nytten

Hvilke produkter for hvitere tenner er tilgjengelig på apoteket eller i dagligvarebutikker?

Du kan velge blant et stort utvalg av produkter for tannbleking, fra tbleketannkrem, spesialgel og strips til pakker med tannblekingssystemer. Disse reseptfrie produktene tilbyr et rimelig alternativ for å få hvitere tenner, og de er trygge å bruke for nesten alle.

  • Ved gjentatt bruk kan tbleketannkrem fjerne misfarging fra tennenes overflate svært effektivt. Tannkremen hjelper deg også med å bevare tennenes hvite farge. I motsetning til prosedyrer som bleking og laserbleking, vil du hver gang du pusser tennene med en bleketannkrem, bekjempe ny misfarging fra kaffe, te eller tobakk samt oppbygging av plakk. Bleketannkrem hjelper med å holde dine nyblekede tenner hvite over lenger tid.
  • Blekingsgel fungerer ved å fjerne misfarging på overflaten av og i tennene. De inneholder spesielle peroksidbaserte formler. Det er derfor større sannsynlighet for at du vil se en tydelig fargeendring med en blekingsgel enn med kun en tannkrem for hvitere tenner. Blekingsgelen påføres tennene med en børsteapplikator i henhold til anvisningene.
  • Tannblekingsstrips påføres også direkte på tennene og skal brukes i 30 minutter, to ganger daglig.
  • Tannblekingssystemer inkluderer blekemateriale, ofte i en lavere konsentrasjon av peroksid enn hva du får med et tannblekingssystem med skinner hos en tannlege. Blekingsmaterialet påføres tennene ved bruk av en skinne tilgjengelig i to typer:
    • Formbare skinner som kokes i vann, og som du deretter biter i for å forme dem og lage en avstøpning etter tennene dine. Blekematerialet plasseres i skinnen og brukes i henhold til anvisningene fra produsenten.
    • Ikke-formbare skinner er det minst kostbare alternativet for å få hvitere tenner (kun USD 29). De fungerer som skinnene beskrevet ovenfor, med unntak av at du ikke koker skinnen først. Du trenger bare å velge størrelsen din.

Valg av tannblekingssystem avhenger av hvor raskt du ønsker resultater, hvor sensitivt tannkjøttet og tennene dine er, samt hvor mye du er villig til å betale. Alle tannblekingsmetoder for bruk hjemme innebærer en risiko for midlertidig tannsensitivitet eller irritert tannkjøtt. Vi anbefaler at du rådfører deg med tannlegen din før du starter med en tannblekingsprosedyre.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Med enerett.

Kosmetisk tannbehandling