Oral and Dental Health Resourse Centre

Tannbørster for alle typer smil, designet med komfort og resultater i tankene.

Tannbørster

Trygge tannkremer og morsomme tannbørster for de minste.

Tannkrem for barn

Colgate Kids produkter gjør pussingen gøy og hjelper med å gjøre det til en rutine.

Tannbørster for barn

Alle smil er unike og krever forskjellig typer pleie. Colgate har en løsning for ethvert smil.

Søk etter nytten

Hvilke produkter for hjemmetannbleking er tilgjengelig hos tannlegen?

Ved å bruke tannblekingsprodukter fra tannlegen, er du sikret at du får den mest komfortable og effektive typen hjemmetannbleking. Tannlegen kan vurdere tennenes behov for bleking og anbefale deg det rette systemet.

  • Alle tannlegekontrollerte alternativer for skinnebleking bruker en blekingsgel sammen med en aktiv ingrediens, vanligvis peroksid, til å gjøre tennene dine hvitere.
  • Tannlegen starter prosessen ved å tilpasse en tannskinne til deg. Det er langt mer komfortabelt å bruke en tilpasset skinne enn en kok-og-bit-skinne eller andre formbare skinner. Med tilpassede skinner er det enklere gjøre både de øvre og nedre tennene hvitere, hvis du ønsker å gjøre begge. De bidrar også til å redusere tannkjøttsensitivitet og sikre at tennene blir riktig eksponert for blekingsløsningen.
  • Tannlegen vil gi deg blekingsgel som kan tilføres skinnen via en sprøyte eller tube. Blekingsgelen inneholder stort sett karbamidperoksid eller hydrogenperoksid i en konsentrasjon på 10-22 %. Avhengig av utformingen, vil du bli informert om å bruke skinnen noen timer daglig eller hele natten for en spesifikk tidsperiode.

Kostnaden for en tannlegekontrollert tannbleking med skinner er ca. USD 300 eller mer. Når du først har en tilpasset tannskinne, trenger du imidlertid kun å kjøpe ytterligere materiale ca. en gang i året for å fortsette å holde tennene hvite og fjerne ny misfarging fra kaffe, te, rødvin, røyking og annen sterkt farget mat.

  • Kontakt tannlegen hvis du opplever midlertidig sensitivitet eller irritert tannkjøtt. Tannlegen kan anbefale en fluorbehandling til hjemmebruk, eller råde deg til å stanse blekeprosessen for en kortere tidsperiode.

Copyright © 2002, 2003 Colgate-Palmolive Company. Med enerett.

Kosmetisk tannbehandling