Colgate - World of Care
Juridisk informasjon Kontakt oss
Hjem Om oss Våre produkter Jobbmuligheter For investorer

Om oss - Besked fra bestyrelsesformannen
Innledning v/ Colgate-Palmolives øverste sjef.
Colgates medarbeidere over hele verden deler våre tre grunnverdier: Omsorg (Caring), Globalt Samarbeid (Global Teamwork) og Kontinuerlig Forbedring (Continuous Improvement).
Om oss - Ledelsen
Colgates ledelse har lang og bred erfaring på tvers av landegrenser og funksjoner. Teamet leder arbeidet med våre tre grunnverdier som rettesnor: Omsorg (Caring), Globalt Samarbeide (Global teamwork) og Kontinuerlig Forbedring (Continous Improvement). Ledelsens kompetanse har hatt og vil fortsatt ha stor betydning for Colgates konkurransemessige fordeler.
Om oss - Styret
Vårt styre består av 8 medlemmer og har 4 utvalg: 'the Audit Committee', 'the Committee of Directors', 'the Finance Committee' og 'the Personnel and Organization Committee'.
Om oss - Miljø
Vi ønsker å ta hensyn til miljøet. Derfor er dette aspektet en naturlig og integrert del av alt vi gjør. Vi har utviklet en rekke retningslinjer som vi følger, når det gjelder våre produkter, emballasje, produksjon og forretningsbeslutninger.
Om oss - Forbrukerservice
Vårt mål er å tilby attraktive produkter, som er effektive, sikre og enkle å bruke. Dine synspunkter er viktig for oss for at vi skal klare å nå dette målet.
Om oss - Historie
Colgate ble grunnlagt i 1806 i USA. Siden har Colgate vokst til en global, ledende virksomhet som selger forbrukerprodukter over hele verden. Colgate kom til Norden i 1926, og etablert i Norge som eget selskap i 1986.
Om oss - Firmapolitikk
Colgates ansatte over hele verden har vært med på å bygge opp vårt renome som enfremgangsrik virksomhet med høye etiske standarder. Vår firmapolitikk styrker og fremhever vår firmakultur og omhandler emner som lovgivning, etikk og fairness i våre daglige forretninger.
Besked fra bestyrelsesformannen Ledelsen Styret
Miljø Forbrukerservice Firmapolitikk
Hjem | Om oss | Våre produkter | Jobbmuligheter | For investorer | Juridisk informasjon | Cookie politikk | Kontakt oss
© Colgate-Palmolive Company.
Colgate Palmolive: markedslederen innen munnhygiene, personlig pleie, husholdningsrengjøring og vaskeproduker.
Colgate Palmolive: markedslederen innen munnhygiene, personlig pleie, husholdningsrengjøring og vaskeproduker. Oppdag våre ledende merker innenfor hvert område: tenner, tannbørste, colgate junior, tannpleie, munnhygiene, hvite tenner, tannlege, dental, tannpasta med whitening-effekt, tannbehandling, Softlan, oral forebygging, tannpasta, Ajax, karies, tannpastatube, tannpasta, hvite tenner, tann, Palmolive, hvit tann